Over ons.

Van Rennes Industrial Automation. Uw partner op het gebied van industriële automatisering in de Hoeksche Waard.

In al onze projecten combineren we technisch meesterschap met een praktische inslag. Door deze aanpak komen we tot de beste oplossingen, waarbij we secuur zijn als het moet en vlot schakelen als het kan. Dit zorgt voor efficiënte en toekomstbestendige oplossingen waar we trots op zijn.

Expertise

Ervaring, vakkennis en plezier in wat we doen

Door onze internationale ervaring in verschillende branches begrijpen we de markt. We maken moeiteloos de vertaling van een technisch probleem, naar de juiste oplossing in de dagelijkse praktijk van de fabriek. We hebben inmiddels onze sporen wel verdiend, maar dat betekent natuurlijk niet dat we op onze lauweren rusten. Bij Van Rennes Industrial Automation gaat ons hart sneller kloppen van nieuwe technische mogelijkheden en de nog betere oplossingen die daaruit voortkomen. Het is precies dat plezier wat ervoor zorgt dat we moeiteloos bijblijven en liefst nog een stukje vooruitlopen.

De nieuwste
technologieën
Altijd
up-to-date
Internationale
markt
Automatisering
productieprocessen

Historie

Vanaf 1956, maar nog altijd in ontwikkeling

Het huidige Van Rennes Industrial Automation ziet er totaal anders uit dan tijdens de oprichting in 1956. Dit komt natuurlijk door de ontwikkelingen in ons vakgebied. Die zijn gedurende de tientallen jaren sinds ons bestaan gigantisch geweest.

Maar ook het bedrijf zelf veranderde mee. Eerst specialiseerden we ons als elektrotechnisch installatiebedrijf met een afdeling procesautomatisering. Vervolgens werd Van Rennes Industrial Automation in 2013 een onafhankelijk bedrijf in de industriële automatisering. Doordat we altijd meebewegen en vooruitkijken, hebben we zowel de voordelen van de ervaring, als van frisse vernieuwing.

Onze klanten

Nationaal en internationaal, vanuit de Hoeksche Waard

Onze klanten zitten zowel ‘om de hoek’, als aan de andere kant van de wereld. Ook hebben we niet één branche waarin we werken. In plaats van die smalle blik, hebben we juist gekozen voor een breed speelveld binnen de industriële procesautomatisering.

We geloven dat een goede samenwerking met onze klanten de basis vormt van een succesvolle samenwerking. Tijdens een project denken we mee vanuit uw situatie, zodat we achterhalen wat nodig is. We kunnen immers technisch perfecte plannen maken op papier, maar uiteindelijk gaat het om de vertaling in de praktijk. Die moet passend zijn, efficiënt en toekomstgericht. Van Rennes Industrial Automation is er voor advies en realisatie voor al uw kleinere en grotere projecten. Als totaalpartners in procesautomatisering denken we graag mee vanuit de situatie in uw fabriek.

Werken bij

Carrière @Van Rennes Industrial Automation. Uitdagend werk en een betrokken werkgever

Als je bij ons werkt ben je onderdeel van een dynamisch bedrijf in de Hoeksche Waard en een stabiel, betrokken team.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in industriële automatisering. Vanuit deze expertise helpen we klanten uit verschillende branches en over de hele wereld. Alleen dat al maakt onze werkomgeving afwisselend en uitdagend. Lijkt dat jou ook wat? Neem dan contact op. We zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s. Bekijk onze openstaande vacatures of bel of mail als je vragen hebt.