Besturingspanelen.

We verzorgen besturingspanelen als onderdeel van grotere opdrachten, maar wist u dat we ook als losse service paneelbouw aanbieden?

Lever ons de specificaties voor uw besturingspanelen. Dan assembleren onze experts deze snel en vakkundig volgens de richtlijnen.

Panelenbouw

Besturingspanelen op maat voor uw fabriek

Een deel van onze klanten vraagt ons enkel voor de assemblage van hun besturingspanelen. Zij hebben dan zelf engineers in dienst voor het onderhouden en updaten van het machinepark, maar laten ons dit onderdeel voor hen verzorgen. Dat heeft ermee te maken dat het vervaardigen van besturingspanelen een expertise is die veel fabrieken niet zelf in huis hebben. Zoekt u ook iemand die de nodige besturingspanelen voor u assembleert? Dan verzorgen wij graag de panelen voor u aan de hand van uw specificaties.

Expertise, ervaring, materiaal en werkruimte
Onze afdeling paneelbouw heeft een speciale werkruimte met alle benodigde materialen. Op die plek werken de paneelbouwers zowel in opdracht van onze eigen engineers, als volgens de specificaties van engineers van andere bedrijven. Doordat onze mensen dagelijks besturingspanelen bouwen voor verschillende fabrieken en toepassingen, hebben ze ontzettend veel ervaring opgedaan. Dit merkt u weer aan de snelheid en de kwaliteit van het werk.

Panelenbouw volgens UL508A
Van Rennes Industrial Automation B.V. is UL508A gecertificeerd voor het ontwerpen en bouwen van schakel- en besturingspanelen binnen de richtlijnen van de Noord Amerikaanse en Canadese markt.

De UL508A kenmerkt zich door een pakket van eisen tijdens ontwerp en bouw die zich met name richt op de brandveiligheid binnen een besturingspaneel. Binnen ons bedrijf zijn daarnaast maar liefst 4 gekwalificeerde MTR’s werkzaam waarmee wij altijd een medewerker voor u klaar hebben staan voor assistentie met uw paneelbouw vraagstuk voor uw applicaties aan de andere kant van de oceaan.

Vragen?

Stel ze gerust.
Onze specialisten denken graag met u mee.

Plaatsing van besturingspanelen

Een probleem met een besturingspaneel kan grote gevolgen hebben voor de hele fabriek. De fabrieksprocessen zijn immers zo sterk als de zwakste schakel en als één schakel uitvalt kan de hele fabriek hier last van hebben. Daarom zorgen we ervoor dat onze panelen grondig getest onze fabriek verlaten. Vervolgens kunnen uw engineers zelf het paneel plaatsen, of u kunt dit laten doen door onze paneelbouwer(s).

Onze expertise in de praktijk

Klantcases en succesverhalen uit de praktijk

Wilt u meer weten over ons werk? Lees dan verder, bijvoorbeeld over klanten die besturingspanelen gebruiken die wij voor hen hebben gebouwd.

Nieuws & Actualiteit

Nieuws over paneelbouw en meer

Bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van paneelbouw? Of leest u liever over procesautomatisering, management informatie systemen of machinebouw? Lees dan verder. Via onderstaande berichten houden we u graag op de hoogte.

Panelenbouw voor Noord-Amerika en Canada

Sinds kort zijn wij UL508A gecertificeerd voor het ontwerpen en bouwen van schakel- en besturingspanelen binnen de richtlijnen van de Noord-Amerikaanse en Canadese markt.

VCA* 2017/6.0 gecertificeerd

Onlangs hebben wij de externe audit VCA* behaald waarmee wij de trotse drager zijn geworden van het VCA* certificaat.

Nieuwe innovatie in agrotechniek

Samenwerken aan een nieuwe innovatie in agrotechniek

Hoekse Zaken Interview

Lees het interview met de eigenaren Geert-jan Zijlstra en Maurits den Boer.