Besturing Machines.

Bent u als leverancier van industriële machines op zoek naar een partij die de machinebesturing voor u kan verzorgen? Dan helpen wij u graag verder.

Van Rennes Industrial Automation heeft ook op dit gebied wereldwijde ervaring in diverse branches. Samen met u verzorgen we de meest efficiënte oplossingen voor uw klanten.

Vooruitgang

Optimaal werkende machinebesturing

Vanuit heel de wereld krijgen we verzoeken van machinebouwers of wij de machinebesturing kunnen verzorgen voor hun ontwerpen. Bent u ook op zoek naar een partij die dit onderdeel van de machinebouw voor u kan realiseren? Onze engineers doen dit graag voor u. We bekijken dan samen hoe we dit het beste kunnen invullen. U kunt hierbij denken aan het verzorgen van de draadschema’s, de software, het informatiesysteem wat hierop is aangesloten en eigenlijk alles om de machine te laten bewegen.

Machinebesturing en de eindgebruiker
Ons doel is het optimaal laten functioneren van de door uw engineers bedachte machine, waarbij we graag sparring-partner zijn. We denken altijd praktisch na vanuit de eindgebruiker en houden daarbij rekening met hoe de machine uiteindelijk gebruikt zal gaan worden in de fabriek. We vinden heldere communicatie en goede afspraken daarbij belangrijk, zodat we aan alle verwachtingen kunnen voldoen van zowel u als uw klant.

Vragen?

Stel ze gerust.
Onze specialisten denken graag met u mee.

Informatiesysteem machinebouw

Welke informatie hebben de medewerkers in de fabriek nodig via het informatiesysteem en wat kunnen we weglaten? En hoe kunnen we de informatie zo duidelijk mogelijk weergeven op het dashboard? Doordat we aangeleverde specificaties goed volgen, maar ook vragen stellen en doordenken vanuit de eindgebruiker, sluiten onze informatiesystemen beter aan bij de behoefte van uw klant.

Onze expertise in de praktijk

Klantcases en succesverhalen uit de praktijk.

 Wilt u meer lezen over wat wij doen? Klik dan op één van onderstaande klantcases en lees met welke vraag deze klanten bij ons kwamen en hoe wij dit vervolgens hebben opgepakt.

Nieuws & Actualiteit

Nieuws over machinebesturing en meer

Wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van machinebesturing? Lees dan verder. Via onderstaande berichten houden we u graag op de hoogte.

Start nieuwbouw

Op vrijdag 5 juli jl. vierden we bij Van Rennes Industrial Automation B.V. een belangrijke mijlpaal: de eerste paal van ons nieuwe pand is geslagen!

Panelenbouw voor Noord-Amerika en Canada

Sinds kort zijn wij UL508A gecertificeerd voor het ontwerpen en bouwen van schakel- en besturingspanelen binnen de richtlijnen van de Noord-Amerikaanse en Canadese markt.

VCA* 2017/6.0 gecertificeerd

Onlangs hebben wij de externe audit VCA* behaald waarmee wij de trotse drager zijn geworden van het VCA* certificaat.

Nieuwe innovatie in agrotechniek

Samenwerken aan een nieuwe innovatie in agrotechniek