Numafa

Numafa Cleaning & Automation is de wereldwijde marktleider op het gebied van industriële reinigings- en handlingsystemen. Zij ontwikkelen, fabriceren en leveren kwalitatief hoogstaande reinigingsmachines voor de food en non-food industrie en verlenen daarnaast volledige service.

Tevens produceren zij systemen voor (de)pallettiseren, (ont)stapelen, in- en uitvouwen, opslag en transport. Het hoofdkantoor is gevestigd in Heinenoord, Nederland. Zij hebben daarnaast een vestiging in Porcia, Italië en beschikken over een wereldwijd agentennetwerk.

Het vraagstuk

Voor haar wereldwijde klantenbestand is Numafa continu bezig om het logistieke proces van herbruikbare producthouders te optimaliseren waarbij het reinigen en drogen van deze producten het hoofddoel is. Door de steeds groter wordende druk op automatisering is er een duidelijke uitbreiding van het product portfolio van machines waarneembaar waarbij Numafa zoveel mogelijk van de logistieke bewegingen binnen een plant met elkaar verbindt zodat minder operators nodig zijn.

 

Door onze jarenlange samenwerking met Numafa is er sprake van een relatie die gebouwd is op de gezamenlijke ervaring en kunnen we elkaar aanvullen waar nodig, op het gebied van automatisering, prototyping en systeem integratie.

“De sterke samenwerking tussen Numafa en Van Rennes Industrial Automation heeft ervoor gezorgd dat we gezamenlijk in de afgelopen jaren al meer dan 500 internationale projecten gerealiseerd hebben.”

Olaf Andeweg, Technisch Directeur Numafa

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze case?
Stel ze gerust. Onze specialisten denken graag met u mee.

Onze expertise in de praktijk

Hoe draagt Van Rennes Industrial Automation bij aan het succes

Van Rennes Industrial Automation is bij een groot deel van de projecten van Numafa nauw betrokken. De werkzaamheden beslaan het volledige spectrum van disciplines, waarbij werkzaamheden worden gevonden van prototyping tot en met ombouwen van bestaande installaties, van engineering van nieuwe plants tot het uitvoeren remote diagnose en van paneelbouw tot en met bekabelen en inbedrijfstellen op locatie.