Industriële procesautomatisering.

Meer productie, lagere kosten, of een hogere kwaliteit. Door slimme procesautomatisering bereiken we dit en meer, met meetbaar resultaat. 

Een installatie is zo sterk als de zwakste schakel in het gehele proces. Juist daarom richten we ons op de plekken in het proces die het minst efficiënt verlopen. Door onze kennis en ervaring in de industriële procesautomatisering, kunnen we deze bottlenecks vlot identificeren. Vervolgens voeren we gericht de nodige aanpassingen door. Op die manier automatiseren en optimaliseren we volledige industriële processen. Dit doen we over de hele wereld in verschillende branches.

Vooruitgang

Industriële procesautomatisering voor hogere opbrengsten 

Bij industriële procesautomatisering draait alles om het geheel aan processen binnen de fabriek. Machines en hele productielijnen zijn immers voor input van elkaar afhankelijk: gaat het mis bij machine A, dan lopen ook machine B en C vast. Precies om die reden zorgt een kleine vertraging op één punt in het proces, voor een lagere Overall Equipment Efficiency (OEE) van de gehele fabriek. Door een goede afstemming en het op de juiste plek slim automatiseren van productieprocessen, verhogen we de output van de gehele installatie.

Gerichte procesautomatisering op basis van data
Door gerichte inzet van software, verzamelen we veel data over uw machines en productielijnen. Denk hierbij aan het grondstoffenverbruik, de snelheid en de kwaliteit van eindproducten. Door analyse van deze data bepalen we vervolgens waar (efficiëntere) procesautomatisering nodig of wenselijk is. Dit kunnen softwarematige aanpassingen zijn, waarna machines onderling beter op elkaar aansluiten. Andere keren automatiseren we een handmatige handeling, waardoor productielijnen vloeiender en efficiënter werken. Hierna monitoren we de gevolgen van de aanpassingen. Op die manier heeft u inzicht in zowel de opbrengsten van de procesautomatisering, als van de Overall Equipment Efficiency van uw fabriek.

Vragen?

Stel ze gerust.
Onze specialisten denken graag met u mee.

Industriële procesautomatisering in verschillende sectoren over de wereld

Wat werkt in een fabriek in Noord-Europa, kan juist problemen geven in een soortgelijke fabriek in Zuid-Afrika, of India. Daarom draait het bij industriële procesautomatisering soms om meer dan enkel het nastreven van efficiëntie. Naast de technische aspecten hebben we immers ook te maken met culturele en maatschappelijke thema’s. Omdat deze doorwerken tot in de fabriek, hebben ze invloed op de beslissingen die u neemt. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor de keuzes die u maakt rond het automatiseren van processen en productielijnen. Doordat we ervaring hebben in verschillende werelddelen begrijpen en respecteren we deze afwegingen en kunnen we ook op dat gebied met u meedenken.

Onze expertise in de praktijk

Klantcases en succesverhalen uit de praktijk

Wilt u meer weten over ons werk? Lees dan verder en ontdek hoe we productieprocessen automatiseren in verschillende markten en werelddelen.

Nieuws & Actualiteit

Nieuws over Industriële Procesautomatisering en meer.

Wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van industriële procesautomatisering? Dat kan! We houden u graag op de hoogte via onderstaande berichten.

Panelenbouw voor Noord-Amerika en Canada

Sinds kort zijn wij UL508A gecertificeerd voor het ontwerpen en bouwen van schakel- en besturingspanelen binnen de richtlijnen van de Noord-Amerikaanse en Canadese markt.

VCA* 2017/6.0 gecertificeerd

Onlangs hebben wij de externe audit VCA* behaald waarmee wij de trotse drager zijn geworden van het VCA* certificaat.

Nieuwe innovatie in agrotechniek

Samenwerken aan een nieuwe innovatie in agrotechniek

Hoekse Zaken Interview

Lees het interview met de eigenaren Geert-jan Zijlstra en Maurits den Boer.