Greif Nederland B.V.

Greif Nederland B.V. is één van de marktleiders op het gebied van industriële verpakkingen en bijbehorende diensten. 

Greif Nederland B.V. heeft al jaren ervaring met het produceren van stalen vaten, plastic vaten en IBC’s. Deze verpakkingen worden wereldwijd gebruikt voor chemische, farmaceutische. landbouw- en voedselindustrie. Greif Nederland B.V. is al jaren een vaste en gewaardeerde klant van Van Rennes Industrial Automation.

Het vraagstuk

Greif Nederland B.V. is een organisatie welke hoge eisen stelt aan veiligheid en kwaliteit en is daarbij continu bezig met het optimaliseren van hun productielijnen.

Met eigen soft-en hardware engineers was Greif Nederland B.V. op zoek naar vaste relaties om samen met hen projecten te realiseren en heeft hierbij in van Rennes Industrial Automation een betrouwbare partner gevonden voor het leveren van besturingspanelen en werkzaamheden ter ondersteuning van hun eigen technische dienst.

“Van Rennes Industrial Automation is een betrouwbaar bedrijf waarbij de lijnen met de medewerkers kort zijn. Van Rennes Industrial Automation is echt een bedrijf wat gezamenlijk wil werken aan de beste oplossing en toepassing.”

Dylan Sparreboom, Project Manager Greif Nederland B.V.

Vragen?

Heeft u vragen na het lezen van deze case?
Stel ze gerust. Onze specialisten denken graag met u mee.

Onze oplossing

Vanuit onze eigen productiewerkplaats te Heinenoord leveren wij besturingspanelen voor bestaande en nieuwe productielijnen van Greif Nederland B.V. Met zorg assembleren onze ervaren panelenbouwers de schakelpanelen geheel volgens de specificaties en wensen van de klant. Na realisatie worden de panelen visueel gecontroleerd en getest op kwaliteit en functionele werking. Via professioneel transport organiseren wij het vervoer tot op de definitieve locatie in de fabriek van onze klant waarna onze engineers assisteren bij de implementatie van het paneel.

Meer klantcases

Slimme oplossingen
voor vandaag en de toekomst

Sinds de oprichting halverwege de vorige eeuw hebben we al heel wat klanten mogen helpen bij hun succes. Hieronder vindt u enkele klantcases, zodat u een beeld krijgt van ons werk.